tisdag 20 augusti 2013

Månceremoni för småfolk och knytt

Det här är en liten ceremoni som jag lärde mig en gång för länge sedan av en kvinna som kallade sig  nutida häxa. Hon arbetade mycket med healing och var en stark kvinna som var till stöd för många människor.

Månceremoni för kontakt med småfolk och knytt.

Ceremonin görs vid fullmåne gärna under sommarmånaderna då det är lite varmare på nätterna. Du behöver en liten låda, en liten spade samt choklad, rosa karameller och socker.
Gå ut i naturen eller i din trädgård när ingen ser dig och månen lyser klar. Välj en plats vid några buskar som du tycker är en vacker plats. Det får gärna vara vid en gärdsgård eller vid några stenar. Gräv ett litet hål med din spade lagom för din lilla låda och lägg ner lådan fylld med godiset. Prata högt och berätta för småfolket och annat knytt om din önskan om att komma i kontakt med dem. Lämna platsen och gå baklänges därifrån. Kom tillbaka exakt om en vecka och sätt dig på samma plats igen för att se om du får någon kontakt eller ser några småfolk.
Har du gjort ceremonin i din egen trädgård så var uppmärksam om småsaker börja försvinna och dyka upp igen på andra platser i ditt hus. Eller om din lampa eller annat som hänger börja gunga utan synbar orsak. Då är det möjligt att du fått besök. Du kan hänga upp tofsar, bjällror och annat dekorativt för småknytt gillar att hänga och dingla i sådana saker. Var nöjd med dina nya gäster och försök aldrig styra dem eller bestämma över dem för det tycker de INTE om.
Lycka till ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar