måndag 12 augusti 2013

I Medicinkvinnas fotspår

Har du känt det också? Precis som så många andra kvinnor? Hur det lockar och viskar i Hjärtat att det är dags nu? Det kanske har varit dags länge. Men du har inte riktigt kommit dig för.
Du kanske har sett stigen, vandrat förbi och tänkt att det får bli en annan gång. Men såg du ängeln som stod lite längre in på stigen och vinkade att du skulle gå dit? Såg du fågeln som flög ovanför ditt huvud för att flyga före dig på vägen?
I en glänta längre in på stigen väntar dina systrar på dig. De väntar på att du ska ta din plats i cirkeln för att sjunga din sång, skriva din historia och börja leva din dröm. Det är din tur nu! I cirkeln väcks all gammal kunskap till liv igen. Där stärker vi vår kraft tillsammans. Vi skapar Skönhet och ser livet från ett nytt perspektiv. I Medicinkvinnans fotspår helas och helar vi oss själva och andra. 

I höst startar vi en cirkel Medicinkvinnans fotspår på Villa Mariposa igen. Kursen är en terminskurs och vi träffas var fjortonde dag på söndagarna med start i september. Vi kommer att arbeta med energihealing, medicinhjulet, symboltolkning, transformation och personlig egen utveckling.  Både gamla och nya deltagare är välkomnaHör av dig om du är intresserad  på email eva@medialutveckling.nu 


2 kommentarer:

 1. Har du hälsozamma tips?

  Har du något hälsozamt tips som fungerar just för dig och som du vill dela med dig av?
  Jag vill samla in många, minst 100 stycken hälsozamma tips.

  Det kan innebär vad som helst bara att du känner att du känner att de fungerar mest för dig. Skriv in dem här nere i kommentarsfältet och skriver du som gäst glöm inte din mailadress.

  Jag vill senare bjuda in dig och ditt tips till ett blogginlägg där jag även länkar till dig som STORT TACK.

  //Lisbet
  http://halsozam.com/eget-tips/

  SvaraRadera
 2. Ett bra hälsosamt tips är att börja meditera och göra det regelbundet varje dag. Fysiskt är det stressreducerande, ångestdämpande och muskelavslappnande. Andningen saktar ner liksom pulsen. Meditation är välgörande både på kort och lång sikt.
  Mvh Eva

  SvaraRadera