fredag 26 juli 2013

Guden och gudinnan

Din fulla potential finns i sammanflätningen av ditt gudomliga feminina och ditt gudomliga maskulina. Oavsett om du är man eller kvinna. Omfamna dina energier och förtryck inte några av dem.

Din inre gudinna erbjuder dig ömhet, vishet, tålamod och intuition. Hon älskar dig, vägleder  dig och guidar dig . När något behöver förändras eller är ur balans kommunicerar hon genom kroppen, dina känslor och tankar. Lyssnar du inte blir hon allt mer högljudd. Hon är kreativ, älskar att vara i naturen och vill skapa. Hon föder fram skapelser - idéer, konst, produkter och företag  

Guden inom dig är modig, orädd och pålitlig. Han är din beskyddare och när du är i balans ger hans styrka frid och harmoni. Han är självsäker, tydlig , säger som det är och en självklar ledare. Guden inom dig älskar äventyr och att utforska nya områden.

Tillsammans kan dina inre gudomliga kraftfulla maskulina och feminina  aspekter fokusera på ett mål, skapa och med kärlek manifestera i det yttre.  Genom att balansera, hela och integrera dina maskulina och feminina energier kan du skapa en ny framtid för dig själv, dina medmänniskor och vår planet.
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar