tisdag 2 augusti 2016

Lammas och energiskiftet just nu
Första skördefesten är här. I år känns skiftet av energierna väldigt tydligt. Luften och värmen förändras. Vi hade en solig och härlig ceremonidag här på Villa Mariposa igår och eftersom vi är mitt i ett energiskifte fram till den 12 augusti fortsätter vi vårt personliga arbete fram till dess genom pipceremonier, meditationer och annat andligt arbete. 
 
Du kan också göra ett personligt arbete under dessa ljusenergiers inflytande. Just nu är det en öppning av ljus, ett fönster, där du har möjlighet att ta ett kliv uppåt till en ny medvetandenivå.
Kanske har du också märkt av detta energipåslag som irritation, ilska, bråk och turbulenta, oroliga situationer hos hos dig själv eller andra  i din omgivning. Är man obalans påverkas man nämligen starkt av dessa energier som vi på jorden träffas av just nu. Inre stress och frustationer blossar upp och uttrycks på destruktiva vis. Man klarar inte att hålla det inom sig. Det är därför viktigt att vi regelbundet arbetar med vår balans och stressreducering på olika sätt. 
Fysiskt kan du känt av huvudvärk i ögonen och mitt i huvudet. Det är tallkottkörten/ tredje ögat som påverkas och som i sin tur påverkar båda hjärnhalvorna och sedan hjärtat. Gör gärna "hjärtövningar" regelbundet.
Undvik specifikt allt som innefattar oro och ångest just nu och fokusera på din egen uppstigning. Nedan får du några tips på vad du kan göra för att underlätta detta:

1.Var mycket ute i naturen och ta emot naturens budskap. Var uppmärksam på dina känslor och tankar när du är där. 

2.Meditera och ta emot budskap; genom meditationer, tecken och kraftdjur.

3.Tänk på vem du är, vad du vill ha i ditt liv, vad du vill skapa i ditt liv och här på jorden. (Tänk på det du vill ha in i ditt liv, hur du vill vara och vad/vilka du vill omge av. Tänk INTE på vad du inte vill ha!)

4. Undvik sådana energier som inte är i linje med det du vill ha. 

5. Sök frid och harmoni inom dig, inte i det yttre. 

Du kliver nu upp till ett högre medvetande. Tiden är inne för att handla utifrån ditt hjärta. Det är inte meningen att du ska vara perfekt. Det är meningen att du ska vara den du är! Som en själ som har en kropp och som uttrycker den genom sin kreativitet och sitt handlande.

Med kärlek
Eva 


 
   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar