fredag 18 januari 2019

Vad betyder 1111?


     

   

Betydelsen av nummer 1111, 111, 11

Visar sig 11,111,1111 var du än går? Det betyder att du ska frigöra din kreativa kraft! 
Siffran 1 är ett mästarnummer och har ett mycket speciellt och andligt budskap, fullt av spänning och potential.
Du kommer nu kunna se ditt perfekta liv framför dig eller den perfekta lösningen på ett aktuellt problem, eftersom din förmåga att manifestera saker du önskar är stark just nu ...
Ettan berättar att dina önskningar och drömmar är inom räckhåll, 1111 är en påminnelse om den obegränsade potential som finns inom dig själv.
Ära och var tacksam för allt som är fantastiskt och vackert i ditt liv. Detta är vad du kommer att ta med dig till en underbar ny fas i livet som just nu skapas för dig.

När du ser upprepande 1:or kan det också vara en väckarklocka från universum, att du är i början av en ny resa, ett nytt själsuppdrag eller lärdom. 
Använd din intuition och överväg noga alla dina alternativ. Du kommer att se att du har mycket större frihet än du kanske tidigare har förstått. Håll dina intentioner höga och strävar alltid mot sanning, kärlek och var ditt allra bästa jag.1111 kan också vara ett tecken på att din tvillingsjäl kan vara nära eller har redan kommit in i ditt liv. Det kan betyda att en ny fas eller cykel har börjat så njut och var tacksam för vad som ska komma. Livet är spännande! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar