lördag 19 januari 2019

Men vad betyder 222, då? Eller 22:22.När Universum använder 2, 22, 222 eller  2222 för att kommunicera med dig betyder det de vill göra dig uppmärksam på dualitet, fred, harmoni, balans och lycka.
Det kan vara i böcker, på bilar, våning 2 etc. Eller så kanske  du tittar på klockan vid samma tidpunkt varje kväll, 22:22 ? Inte nu igen! Vad konstigt att den så oftar visar just 22:22? Denna talföljd är särskilt stark på grund av de upprepande "2-talen" och de dubbla "22-talen" i sekvensen.

Tvåor kan vilja göra dig uppmärksam på att något speciellt händer i ditt liv just nu. Något som är viktigt för din utveckling, ett val som ska göras eller något som du bör uppleva. När något händer flera gånger så notera detta och fundera på varför!

 När du befinner dig rätt på din livsväg, och allt känns positivt och du upplever en lycklig tid, kan  nummer 22, 222 eller 2222 dyka upp för att ge dig bekräftelse på att ditt liv är nu balanserat och att du kan lita på Universums vägledning.

Nummer 2222 vill också tala med dig om ditt självförtroende. Man kan alltid göra förändringar i livet. Trots att allt går bra och du är på rätt väg så kan man ändå alltid förändra sina beteenden och arbetsmetoder lite till  och på så sätt ytterligare förbättra sina omständigheter. Genom  2222 vill Universum uppmuntra dig att göra de nödvändiga förändringar som krävs för självförbättring.

 2222 sägs också vilja visa på den inspiration som behövs för att göra förändringar i livet och fortsätta att gå vidare. Sifferkombinationen ger den klarhet, sinnesfrid och fokus som behövs för att leva i samklang med det allra högsta. Du får det stöd som behövs för att göra dessa förändringarna och förverkliga dina drömmar. Var så god! 2222 leder dig mot personlig balans och manifestation av dina drömmar..

Obs! Ibland sker ett andligt uppvacknande genom en enda händelse. Men oftast är det faktiskt gradvisa förändringar. För att helt komma i sin själs kraft behövs det, förr eller senare, ett inre arbete som tar både tid och energi. Detta för att vi ska göra oss av med sådant som håller oss tillbaka och som ligger i vägen för vår utveckling. Så vid någon tidpunkt i livet kan man alltså behöva ta ett medvetet beslut om att utveckla sina gåvor och talanger. Det är ett ansträngande och tidskrävande arbete som kräver både disciplin och ambition men åh, så värt det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar