torsdag 13 december 2018

Stjärnbarn

Du har säkert hört begreppet stjärnbarn förut men de flesta av oss vet inte riktigt vad det innebär . Stjärnbarn är extremt unika barn som har skickats hit av Universum för att hjälpa oss människor och vår planet. Stjärnbarnen har själva valt ut sina föräldrar. Dessa barn har stora psykiska gåvor och är mycket andliga varelser. De är här på uppdrag för att bidra till en global fred och för att föra världen till en mer medveten dimension. Om du tror att ditt barn är ett stjärnbarn är chansen stor att han/hon förmodligen är det. Alla barn behöver sina föräldrars stöd, stjärnbarnen i extra stor utsträckning.

Under de senaste 40 åren har jorden genomgått, och genomgår fortfarande, en energihöjning som kommer att leda oss till en ny dimension av existens. Till en jord med högre medvetenhet och större andlighet.
Stjärnbarnen spelar en stor roll i denna kollektiva händelse, denna energihöjning. Stjärnbarnen är väl medvetna om varför de är här och har många förmågor som andra människor inte har. Jag har listat några av dem för dig nedan. Om du känner igen ditt barn i något av dessa är chansen att han eller hon är ett stjärnbarn och bör uppmuntras att växa och behålla sin unikhet och deras gåvor.

1. Clairvoyance - förmågan att mentalt se saker och händelser i dåtid, framtid och på avstånd.

2.  De kan lätt läsa människors energi och aura. Yngre barn kanske inte förstår denna energi och det kan skapa förvirring hos dem då de känner in människor som kanske beter sig tvärtemot för att dölja sina äkta känslor och egenskaper.

3.  Vissa Stjärnbarn påverkar elektricitet så att lampor flimrar, elektrisk apparatur störs, säkringar går när de är i närheter eller går förbi. Deras energi är super stark.

4.  De kan  kommunicera telepatisk.

5.   Hög intuition - de känner till många saker och har tydliga känslor och åsikter om saker och     människor.

6.   Teleportation - de kan mentalt flytta saker eller själva bara med sina sinnen.

7.   Healingförmåga  - hjälpa människor att läka genom att skicka dem läkande energi.

8.   Kan förutse fara - de känner faror i förväg,  som t.ex naturkatastrofer.

9.   Astral resor- de har regelbundet ut-ur-kroppsupplevelser.

10. Kanaler för kommunikation - de kan kanalisera meddelanden från de som inte är här.

11.De kan anpassa jordens energi för att få fred och harmoni

12. Informatörer- de kan hämta information från andra planeter

Stjärnbarn är generösa och ger gärna bort sina ägodelar. För det första intresserar inte materiella saker dem särskilt, de älskar de att göra andra glada och de vet att alla saker är kopplade till jorden och tillhör därför alla.
Stjärnbarn kommer ihåg innan de föddes. Många stjärnbarn pratar om minnen de har innan de föddes. Stjärnbarn har ofta "fantasi"kompisar som ger dem trygghet och som de regelbundet pratar med när de är ensamma. Dessa imaginära vänner kan faktiskt vara andliga varelser som barnet känner igen för att de inte har förlorat kontakten med det andliga riket.
Vissa av dessa gåvor kanske låter lite flummiga. Men prata med en förälder till ett Stjärnbarn och så ska du få höra. De kommer att berätta om dessa ovanliga gåvor och förmågor deras barn har.

Stjärnbarn kan delas  i 2 kategorier. Indigo och Kristall, var och en med sina egna unika förmågor och utmaningar. Indigo barn är barnet som eventuellt kan diagnosticeras ha ADHD, dyslexi, autism eller andra störningar.
Kristallbarnet är det psykiska och mycket känsliga stjärnbarnet. De kan ha tendenser att bli mer tillbakadragna bara för att många inte förstår deras känslighet och skulle hellre undvika situationer som kommer att provocera det.

Att ha ett stjärnbarn i sin närhet är både en möjlighet och ett ansvar. Spendera så mycket tid som möjligt med den här speciella personen och prata med dem med öppet sinne och ett öppet hjärta. Avvisa aldrig deras idéer eller kalla dem dumma. Säg aldrig till dem att de ska växa, vara realistiska eller förnuftiga. Var istället själv som ett nyfiken barn och lär dig allt du kan av dem. Kom ihåg att stjärnbarn behöver särskild omvårdnad eftersom de känner saker djupt och kan vara mycket upprörd av orättvisa och lidande. Glöm heller aldrig att du är lyckligt lottad av att ha ett stjärnbarn i din närhet. Det är en gåva och ära från Universum till dig!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar