söndag 7 augusti 2016

Vad är den femte dimensionen? Del I

Det talas mycket om den femte dimensionen och mänsklighetens uppstigning till denna nya värld. Men vad är egentligen den femte dimensionen?
Jo, jorden och alla varelser som lever här är på väg att förflyttas in i en helt ny nivå av verklighet. En ny dimension. I denna dimension råder enbart kärlek, medkänsla, fred och andlig visdom. Alla människor ska leva i fred och harmoni, uppleva enhet och samhörighet med allt liv och känna full respekt för alla människor och jorden själv. Kärlek och medkänsla ska genomsyra all kommunikation och jämlikhet, rättvisa och respekt för alla människor ska råda på jorden. Ingen mer hunger, fattigdom eller brottslighet utan istället ett överflöd till alla. Alla ska vara medvetna om hur gudomliga, interdimensionella varelser de verkligen är och leva ett liv utan rädsla, med fullständig tillit till det gudomliga. Människor ska kommunicera fritt med andra varelser från andra planeter och galaxer och kunna resa till andra delar av universum med dessa. Det är denna dimensionen har kallats den femte dimensionen. 

Vissa läror säger att denna uppstigning förmodligen kommer att vara klar inom de närmaste årtiondena, medan andra säger att man inte vet när det är klart. Men alla verkar överens om att det kommer att vara en fullständig övergång inom en snar framtid. Vi människor flyttar in den femte dimensionen när vår frekvens är tillräckligt hög för att matcha de vibrationerna som råder i den högre dimensionen. Övergången av jorden och mänskligheten in den femte dimensionen har varit förutspådd i miljontals år. Arbetet påbörjades för flera decennier sedan och 21 december 2012 var mittpunkten av denna övergång. Upphöjningen kommer att fortsätta på ett allt mer uppenbart sätt ju mer tiden går.

Mycket som sägs om den femte dimensionen kan låta som en saga. Kanske tror vi att detta är en utopi eftersom vi lever i en värld fylld med kamp, orättvisor och lidande? Ändå är det ju så att de flesta människor längtar just efter en värld där alla lever i fred och harmoni. Eller kan det vara så att dessa drömmar kommer från en vetskap om vad framtiden har i beredskap för oss? Många av oss har en stark intuition; vissa har tydliga visioner; andra samtalar med "andeguider" om den verklighet som ligger framför oss. Några av oss känner att vi har väntat på detta i tusentals år. Om vi ​​söker djupt inom oss själva upptäcker vi kanske att drömmarna om en perfekt och fredlig värld faktiskt är ett minne av vad vi en gång upplevt för länge sedan. En blick in i framtiden om vad som väntar oss. Vår längtan till denna idealvärld är helt enkelt en längtan att få återvända.

Men hur skulle detta kunna hända så snabbt?  Hur kan denna värld förändras från vad den är i dag och bli en sådan drömvärld? Det finns ju fortfarande så mycket mörker på vår planet i form av krig, hat, fördomar och orättvisa.

För det första genomgår tusentals människor ett snabbt uppvaknande av hjärtat nu  och detta uppvaknande verkar gå snabbare och snabbare allt eftersom tiden går. Vid en viss punkt, kommer "den hundrade apan -fenomenet" oundvikligen att få fäste.

För det andra kommer inte alla på planeten att göra valet (medvetet eller omedvetet) att gå över till den femte dimensionen. Alla själar kan välja att träda in i 5d, eftersom de tillgodogjort sig tillräckligt med ljus för att kunna hålla de energinivåer som finns i det högre vibration.
Men många kommer att välja att lämna jorden inom de närmaste decennierna för att gå vidare till andra 3D erfarenheter i andra delar av universum. De kommer inte vara färdiga med vad tredje dimensionens verkligheten har att lära dem. De som väljer att stanna och göra uppstigningen med jorden kommer att gå igenom några intensiva och snabba förändringar. Detta eftersom deras kroppar och sinnen gör de förändringar som behövs för att utvecklas till det högre medvetande som krävs för att kunna flytta in den femte dimensionen.


Fortsättning följer i nästa blogginlägg..5 kommentarer:

 1. Svar
  1. Texten är ingen reklam för någon kurs utan mer en förklaring till det som pågår för närvarande. Gå gärna vidare till min hemsida www.medialutveckling.nu för att se vilka kurser jag har och vad priset på dem är.

   Radera
 2. Men det går väldigt långsamt frammåt i utvecklingen till fjärde och femte d och det är ju fortfarande brott och krig överallt som IS t.e.x än idag! Men det kommer. Ha bara tålamod.

  SvaraRadera
 3. Eftersom tid inte existerar på det sätt som vi lärt oss är det svårt att säga att det går långsamt eller kanske rentav fort. Det viktigaste är att hålla sinnet klart och hoppfullt. Sprida kärlek och ta ansvar för sin egen utveckling. Samt komma ihåg att du är inte ensam!

  SvaraRadera