måndag 8 augusti 2016

Den femte dimensionen del III

När du lämnar tredje dimensionens medvetande för att stiga upp till den femte dimensionen kan du uppleva en känsla av likgiltighet mot nästan allt i ditt liv. På ett sätt kan detta kännas bra. Det är ju en helt ny erfarenhet som innebär en distans från alla gamla mönster och problem som tidigare kanske triggat dig. Detta ger dig en känsla av lugn när du nu kan se ditt liv från ett högre perspektiv. Men på ett annat sätt kan denna distans vara förvirrande eller förbryllande. Du kan t.ex ha drabbas av ett allt större ointresse för allt i ditt liv. En känsla av att vilja dra dig tillbaka från det. Du kanske känner en brist på motivation att göra nya saker. Du känner dig klar, färdig med allting. Det finns inget där ute att göra som intresserar dig längre. Vad som ibland kan vara svårt är förlusten av passion för saker som du förr brukade tycka mycket om.

Hur kan man hålla igång intresset och motivationen när det inte finns någon känsla av passion för något i ditt liv? Passion är något som får oss att gå framåt i livet. Det hjälper oss att gå upp på morgonen. Utan passion kan livet kännas trist och meningslöst. Med denna förlust av passion och intresse i livet så kommer en känsla av tristess och otålighet. Det kan även leda till depression. Men var inte orolig om detta sker. För även det kan visa sig vara en del av uppstigningsprocessen. Egentligen är det väldigt naturligt. Du släpper helt enkelt den tredje dimensionen och alla de intressen och passioner du har haft på denna nivå. Du är nu beredd att träda in i högre dimensioner där nya intressen och passioner kommer att uppstå. Eller så kanske gamla intressen kommer att bli intressanta på nytt. Men nu med ny vision och klarhet - och utan egots agenda knutna till dem.
Ha tålamod och var medveten om att din känsla av likgiltighet är ett tecken på att du är på rätt väg. Slappna av och njut av känslan av en ny frihet och öppenhet som kommer nu när du släpper ditt gamla liv.

Låt gamla, döda intressen och passioner helt enkelt falla bort och se vad som föds i deras ställe. Det kan faktiskt innebära en helt ny och spännande framtid.

Avslutade relationer 
En annan form av frisläppande som du kan uppleva är en känsla av att vilja dra dig tillbaka från dina relationer med vissa familjemedlemmar eller vänner. En känsla av att banden till dem försvagas eller försvinner. Kanske är du inte lika intresserad längre av saker som du delade med dem eller i att lyssna på deras berättelser om drama eller lidande.
Du är inte längre intresserad av att försöka "hjälpa" dem så som om du var i det förflutna. Du är inte så intresserad av att spendera så mycket tid med dem. Du kanske till och med finner dem tråkiga. Det här kanske oroar dig och du är kanske rädd att du blivit en mindre omtänksam person.
Förmodligen är det inte så. Anledningen till vad du upplever beror på tre saker. 

1. Nu frigörs gamla karmiska band. Speciella band som var orsak till relationen lösgörs nu och därför försvinner anknytningen till dessa personer. Känslan av att vara bunden till dem är borta. Du har slutfört dina avtal med dem.

2. Du upplever plötsligt skillnaden i era vibrationer. Eftersom ditt medvetande har flyttats till en ny nivå av positiva tankar och en ny högre medvetenhet, och de andra människora fortfarande lever i en den lägre vibrationen av negativitet, lidande och omedvetenhet intresserar det dig inte längre.  Du kan faktiskt till och med känna dig obekväm när du är tillsammans med dem.
Mänskligheten, i den fjärde dimensionen, delar för närvarande upp sig  i två olika frekvensgrupper och upplever därför olika verkligheter.
Den första gruppen är de som håller fast vid mörkare och tyngre tankar, känslor och energier och dessa känner sig hotade av förändring. Många av dessa, som allt eftersom tiderna blir hårdare och tuffare försöker fly alltmer in i missbruk av droger, alkohol, sex och en virtuell verklighet. Många kommer så småningom att lämna jorden, eftersom jordens frekvensen kommer fortsätta att öka, för att fortsätta sin tredje-dimensions erfarenhet på annat håll.
Den andra gruppen består av de som väljer att göra övergången till den femte dimensionen. Som en del av denna grupp kommer du att märka att verkligheten du bor i kommer att bli helt annorlunda än för vissa andra personer som du känner. Detta kommer att bli mer uppenbart för dig ju längre tiden går.
Vad du kan behöva acceptera är att du kanske måste lämna vissa nära och kära "bakom" dig. De har inte valt att höja sin frekvens vid den här tiden. Men tänk då på att alla själar på jorden har fått valet att stiga; några har valt denna väg och andra har inte. Om så inte är fallet så måste du respektera deras val. Glöm inte att det är viktigt att låta varje person gå sin egen väg och välj att hålla din egen väg. Håll dig neutral och känn inte att du behöver "hjälpa" dem komma till femte dimensionen, eftersom denna inställning kan hålla dig tillbaka från din egen väg. 

3. Den tredje anledningen till att du kan vilja dra dig undan från relationer med nära och kära under en period kan vara att du vill släppa alla beroenden av människor och saker utanför dig för att träda in i den femte dimensionen. Och känslan av att vilja vara i avskildhet du upplever är bara en indikation på att detta händer. Tillåt dig att känna den sorg som kan komma med detta; hedra dina känslor. Men låt dig inte vältra dig i dem. Gör vad du kan för att engagera dig i ditt eget val av uppstigning och lita på att de du lämnar bakom är tänkta att gå en annan väg. De har själva valt det i sin andliga utveckling. Kom ihåg att inget val är "bättre" eller "sämre" än någon annans.Vi har alla våra unika sätt att hitta vår väg tillbaka till fullt medvetande. 

En intressant fenomen som kan inträffa när du själv drar dig ur vissa viktiga relationer du har haft är att samtidigt kan du faktiskt uppleva en ännu starkare kärlek till samma person. Men det är en ny typ av kärlek. En som är utan beroende, villkor eller krav. Det är en kärlek som är ren och ovillkorlig i sitt stöd för dem. Det finns inga förväntningar på att få något tillbaka. Kärleken är enkelt. Personen har ditt hjärta och ingenting de någonsin skulle kunna säga eller göra skulle ändra din kärlek för dem. Du älskar dem som den själ de är och det har du förmodligen gjort i tusentals år .
Det blir många blogginlägg i följd nu. Men det här är kunskap jag vill förmedla vidare till de som är intresserade. Många kommer till mig nu och undrar vad som håller på att hända och varje gång ser jag att den är denna upphöjning till femte dimensionen de känner av eller symptomen som upphöjningen ger. I nästa blogginlägg kommer jag ta upp upphöjningsymptomen på nytt.'
Tills dess...

Walk in beuty

Eva1 kommentar:

  1. Tack. Känner igen mig i allt. Och dessutom rensar jag saker, irriterad för att jag BEHÖVER så mkt saker. Händer så mycket och fort. Hinner inte med riktigt. Jobbigt men också utvecklande. Ylva

    SvaraRadera