fredag 7 augusti 2015

Nattfjäril sprid dina vingar

En god vän till mig, som är indian, berättade en gång för mig att bland en del nordamerikanska indianer så sägs det att när man får besök av nattfjäril så är det en förfader som kommer med sin välsignelse och visdom till oss. Fint! 
Så idag har jag valt att skriva om denna lilla varelse. 
Nattfjärilen är, som namnet låter, en nattlig insekt och den är förknippad med mörker, skuggor, intuition och feminin energi. Den är starkt kopplad till månen och dess energier. Nattens lilla fjäril är förklädnadens mästare och har förmågan att se ljuset i mörkret och kan därför med lätthet röra sig i mörkret. 
Nattfjärilens gåva är kraften av transformation, intuition och healing. 
Människor med Nattfjäril som kraftdjur är starkt mediala och har stor healingförmåga. Trots att det är ett kraftdjur som kommer med gudomlig upplysning har jag inte träffat så många människor som haft detta djur som sitt kraftdjur. Eller kanske just därför.. 
Däremot händer det att man får det som hjälpdjur när man upptäckt och accepterat sina mediala och/eller healingförmågor. 
Om en Nattfjäril kommit i din väg så fråga dig om du skapar känslomässig kaos och draman runt om dig. Är du en dramaqueen som behöver dramatik i livet för att lätta på inre spänningar och få utlopp för ångest? Gömmer du dina äkta känslor?  Även för dig själv? 
Nattfjärilen ber dig att lyssna till dig hjärta och dina äkta känslor. Våga ha modet att tala din sanning både till dig själv och andra. Ta tag i saker och ha tillit till att du har andlig hjälp på din resa och att det ordnar sig till det bästa. Snart kommer du se ljuset i tunneln!   

När Nattfjärilen dyker upp i drömmen så ber den dig att lägga märke till detaljerna i ditt liv. Var uppmärksam på saker som irriterar dig och ta tag i saker innan det är försent. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar