onsdag 23 april 2014

Ugglans kraft


Ugglans egenskaper: intuition, medialitet, visdom, förändringar, livsövergångar och förändringar
Ugglan visar oss vägen i mörkret. Den hjälper oss att dra isär slöjan av illusioner och se det som verkligen händer och sker. Den hjälper oss att skilja ur och ta beslut. Kalla på din uggla under viktiga skeenden i livet. Hon kommer att hjälpa dig att ta rätt beslut.
Man säger att ugglan kommer med döden. Döden står här för förändring. Symboliskt som en övergångsfas i livet. När ugglan dyker upp i livet kan hon också vara ett varsel för en viktig kommande situation som skall komma. Hon kanske vill berätta för dig att du ska lämna något/någon som du inte längre behöver i ditt liv längre. Du kanske ska ändra riktning för att möta något som är viktigt att det kommer in i ditt liv. Dyker ugglan upp i dina drömmar kan det vara en varning till dig om en fara, hot eller att det någon kommer att ske. Den ber dig vara uppmärksam Det kan också betyda att du ska vara mer uppmärksam på det intuitiva du känner.
Om du har en uggla som kraftdjur gillar du förmodligen att utforska det okända. Du har kontakt med din inre visdom och kraft. Du har en stor intuition och förmåga att se mer än andra kan se.1 kommentar:

  1. Det har dykt upp en uggla i mitt liv. Jag får se vad som händer....

    SvaraRadera