tisdag 3 september 2013

Nustas Karpay

I Andernas heliga berg och sjöar finns väsen som kallas nustas. Närmare bestämt finns 144 nustas. De är naturens gudinnor och heliga feminina energier. Dessa heliga prinsessor står också i kontakt med andra berg och sjöar runt om i världen. Hos Qero´s , inkaättlingarna,i Anderna finns en gammal välbevarad tradition att göra Nustas initieringar, karpay. De här initieringarna har inte tidigare gjorts i västvärlden utan gjordes första gången i Holland 2009. Själv tog jag emot dessa initieringar 2010.
Under Nustas Karpay tar vi kontakt med de 7 viktigaste av dessa Nusta. Varje Nusta kommer med en unik aspekt till dig. Genom att rituellt ta emot dessa energifrön av den gudomliga feminina arketypen in i dina sju chakra väcks en djup kontakt med din inre heliga, feminina kraft upp. Inte bara inom dig själv utan även med allt feminint på jorden och i hela Universum.
I dina chakran finns all din historia bevarad. Både den ljusa och den mörka delen. Genom initieringarna förs energi in i chakrana på en djup nivå. Allt rörs om och du börjar helas på en djupet. Din historia, dina relationer och din kontakt med Moder Jord.
Genom dessa kraftfulla initieringar kommer du märka av hur din andliga och personliga utveckling tar fart. Sidor av dig som inte blivit uppmärksammade kommer att bli synliga och växa.
Initieringarna är både för män och kvinnor. Män kan uppleva att de blir mer empatiska och får lättare kontakt med sina känslor och sin intuition efter initieringarna. Kvinnor upplever att de får kontakt med gudinneenergin och den djupa feminina kraften. Först öppnar vi alla chakra, löser upp egots negativa aspekter och skapar en förbindelse så att du känner att du kommer i kontakt med dina rötter. Vi öppnar upp hjärtat, får styrka att tala vår sanning och skapar kontakt med vårt verkliga jag. Så skulle man kunna beskriva initieringarna i korthet.  Är du intresserad av att ta del av dessa vackra riter så är du varmt välkommen att delta på vår workshop i oktober. Du hittar mer info på hemsidan www.medialutveckling.nu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar