onsdag 7 augusti 2013

Lyckans budbärare på besök vid Augusti nymåne

I går kväll när jag och min Magnus satt och kände in nymånens energier fick vi se något som rörde sig vår hall. Vi hade fått besök. Besök av en liten padda som glatt hoppade på väg in mot oss i vardagsrummet. Hur den kommit in var en gåta? Men vi är vana vi här, på Villa Mariposa, att  saker händer på de mest oförklarliga och märkliga sätt. Vi tar emot dessa tecken med glädje. Tacksamma för det beskydd och den vägledning vi får.
Faktiskt så verkar det som att nu  när jag bloggar så mycket om djurets visdoms och kraft så vill allt fler djur komma och visa sig här för oss. Precis som om de vet vad jag gör och vill säga: -Skriv om mig också! Skriv om mig så att människor förstår vad det handlar om när jag kommer till dem med min kraft och styrka.
Paddan kommer ofta in i vårt liv då vi utmanas i livet och vår inre styrka sätts på prov. Paddan berättar att nu vänder det från tuffa till gynnsamma tider. Den berättar för oss att pengar och en lyckosam, framgångsrik tid är på väg in i vårt liv. Men för vår personliga utvecklings skull är det bra att ställa sig frågor som:
Är jag så rädd för framgång att jag hindrar den  att komma in i mitt liv?
Har jag glömt min inre styrka?
Har man paddan som totem så har man en otrolig förmåga att se människor precis som de är. Man har en klar och tydlig bild av situationer och människor. Paddan förknippas med månen och är ett västerdjur.
Så det var ju magiskt att den dök upp här just denna kväll!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar