söndag 4 augusti 2013

Ceres, Demeter och Pilgrimsfalken

På första skördedagen Lammas gav vi oss ut i naturen för att fira dagen. Vi satt ute vid sjön Lygnern och hade en underbar picnic. Med oss hade vi vårt heliga bröd som vi bröt. Vi bad om att Ceres och Demeter skulle vara med oss denna dag. Solen sken och det var en fantastisk härlig sommardag. På vägen dit stannade vi för att plocka några strån vid vägen kant för att ha med för att dekorera cirkeln. Då hände det. Plötsligt kom pilgrimsfalken till oss. Hon stod och ryttlade bara några meter ifrån oss. Den stod alldeles stilla. Länge..Så vi verkligen skulle se hur ståtlig och vacker hon var. Hon gav sitt budskap och sedan vände hon om och flög iväg. Det enda ordet som kom över våra läppar var:- WOW!
Livet är fullt av magi. Undrar du vad hon sa? Njäe, det får nog bli vår lilla hemlighet. Men nedanför kan du läsa om pilgrimsfalkens kraft i allmänhet.

Pilgrimsfalken är ett österdjur och har stark relation till solen. Därför symboliserar den visioner, ledarskap och styrka. Har pilgrimsfalken visat sig för dig bär den budskapet om förändring som skall komma i en aktuell fråga. Det kan vara i arbetet, boende eller relationer. Han talar om för dig att du ska strukturera din framtid och göra planer för förändringar som ska komma. Det är viktigt att själv ta kommandot för framtiden annars blir du ett verktyg för andras mål och visioner.  
Pilgrimsörnen är symbol för ande, frihet, fokus, kraft, vision
,
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar