fredag 5 juli 2013

Morgonceremoni

När solen går upp i öster och dagen är ny då är energierna starka med ändå mjuka. Som en blomknopp som är på väg att slå ut.  Gör din morgonceremoni så tidigt som möjligt efter du vaknar. Ställ dig någonstans där du kan vara i lugn och stillhet. Helst där du kan se den uppgående solen. Om du vill kan du använda någon form av rökelse. Jag brukar använda sweetgrass /sötgräs .

Gå in i dig själv och vänd dig i tur och ordning mot alla väderstrecks riktningar riktningar. Varje riktning har olika energier som du kan läsa mer om i avsnittet om medicinhjulet. Jag brukar be så här ungefär.
Jag tackar alla Universums krafter för en ny dag och för allt det goda jag har i mitt liv. Jag ser fram emot denna dag och ska ge tid för glädje, lycka och kärlek under dagen. Jag är idag tacksam för ………(här fyller man i det man är tacksamför)

Alla söders krafter – Kom och var med mig i dag. Hjälp mig att vara i kontakt med mina känslor så de flödar och jag talar mitt hjärtas sanning.

Alla västers krafter – Kom och var med mig idag. Hjälp mig att ha modet att våga möta varje nödvändig förändring i mitt liv. Hjälp mig att våga släppa, förändras och gå in i det nya.

Alla norrkrafter –Kom och var med mig idag. Hjälp mig att lyssna på min inre visdom. Låt mig vara lyhörd och lyssna på den kunskap och visdom som kommer till mig. Både genom mig själv och genom andra.   

Alla östkrafter –Kom och var med mig i dag.  Hjälp mig att vara en god medmänniska, göra ett gott arbete och ge mig energi att verka enligt min högsta mening och  livsuppgift.

Moder Jord- Du som bär mig. Kom och var med mig idag. Hjälp mig att vandra på dig och verka för att djur, natur och människor är i samklang.

Universum, det stora Alltet - Föd mig med det kosmiska ljuset, livsenergin. Låt mig minnas att jag är ett med allt i Universum.

Tack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar