måndag 22 juli 2013

Lilla sparv

Sparvens kraft självkänsla, gemenskap, kärlek
Sparven är en av våra vanligaste fåglar. Den finns runt om oss hela tiden och det gör att vi kanske inte lägger märke till denna lilla fågel. Sparven lever och äter i flock. Sparvens färger gör att den lätt kan kamouflera sig i buskar och träd.
Har sparven kommit till dig idag vill den påminna dig om din självkänsla och dina relationer. Vår förmågan att uppskatta oss själva och våra vänner. Kan vi inte se och uppskatta oss själva på ett rättvist sätt är det svårt att vara sann och glädjas tillsammans med våra vänner. Istället projicerar vi ut det vi inte är nöjda med hos oss själva på vår omgivning. Arbeta med din självbild och se alla dina goda sidor. Njut av stunden och livet.
Sparvens kvittrande sång väcker energin i vårt hjärt- och halschakra. Det är en påminnelse till oss hur viktigt det är att vi sjunger vår egen sång och att vi litar på vår egen kraft.

Sparven kan också komma in och ge kärleksbudskap. Det kan vara budskap från en kär vän som gått bort eller när vi precis funnit en ny kärlek i vårt liv. Den kan också vilja påminna oss om någon som verkligen älskar oss som vi inte lägger vår uppmärksamhet på och som inte får den uppskattning den är värd.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar