söndag 7 juli 2013

Kraftdjur Skatan


Kraften av lycka, glädje och andlig kommunikation.
Skatan är uppe tidigt varje morgon för att  hälsa  solen när den stiger upp.  När kvällen kommer och solen går ner då är det dags för skatan att sova. Skatan har alltid varit människans följeslagare. Den är en mycket intelligent fågel och den talar om för dig när människor  är på väg att komma på besök eller om det ska bli storm. De är aktiva, kommunikativa och nyfikna och älskar att utforska allt mellan himmel och jord. I grupp är det riktigt högljudda och vill påminna dig om att göra din röst hörd för att väcka uppmärksamhet och uppnå dina önskemål.
Skatan gillar glittrande saker. Att de stjäl är ett tråkigt rykte den fått  som faktiskt  inte är riktigt sant. De bär gärna bort något de hittat som är glittrande och blankt. Men det är för att kunna undersöka saken närmare.  De kan var retliga och reta både rovfåglar och katter bara för det roar dem. De visar oss på balansgången av risktagande. Skatan lär dig att du ska ta möjligheterna när de kommer och för att kunna det måste du lyssna till din intuition, se innebörden av situationen och fånga ögonblicket. Det handlar om "timing".
Skatans fjäderdräkt är svart och vit. Den lär oss om ljus och mörker. Yin och yang. Feminin och maskulin kraft. Det är en påminnelse till oss om den magiska ockulta världen som existerar sida vid sida av vår ordinära värld. Magi är skapandets symbolik. De vet hur man lever i ljuset och mörkret samtidigt och förstår för- och nackdelar med båda. Har du skatan som totem får du lära dig förstå detta.
När skatan kommit i din väg vill hon uppmuntra dig till att vara kreativ, orädd och tala ur hjärtat. Hon visar dig att det i finns så mycket glädje i livet och att roliga saker är på väg in i ditt liv.  Den är en andlig kommunikatör och vill visa dig på hur du använder magin på rätt sätt. Se naturens magiska mysterier och ta in all ny kunskap.   
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar