tisdag 9 juli 2013

En orm! Men vad betyder det?

Ormens kraft av visdom, healing initiering

Ormen bär med sig makt och  stor visdom. Den symboliserar livskraft och helande krafter. Den berättar för dig om livets förändringar och övergångar. Om att allt är en helhet och om universums gåtor. I många heliga initieringar  världen över ingår ormen som en del i  processen. Den  är en symbol för upplysning, transformation och magiska krafter. Det berättar för dig att helande är på väg in i ditt liv. Som när ormen byter skinn kommer du att byta ”skinn” och komma ut på andra sidan som en ny människa om du följer ormens väg.

Om du har ormen som totemdjur har du förmodligen starka healingkrafter som är starkt sammankopplade med jorden. Människor  som har ormen som kraftdjur är ofta starka, muskulösa och smidiga. De har ofta en genomträngande blick och  kan attackera snabbt utan förvarning.  De har ett mycket starkt kraftdjur som beskyddar men man behöver tid för att utforska och lära känna djuret för att ha den bästa hjälpen av det. Det är mycket viktigt för dem att  vara grundade,  jordnära och i kontakt med naturen för att vara i balans.

Om ormen visat sig för dig kan det vara en hint om att du behöver göra  förändringar i ditt liv för att må bättre. Det kan vara på den fysiska, känslomässiga eller andliga nivån. De kan också vara ett tecken  att en övergång är på väg in i ditt liv. Fundera på vad som inte fungerar så väl som du kunde önska och som du inte är riktigt nöjd med och hitta strategier för förändring. Din personliga utveckling är nödvändig och en hjälp för din framtid så  välkomna dem med gott mod.

Ormen är också en symbol för den sexuella och kreativa  energin. Fundera på vad som finns inom dig och som du inte  riktigt  uttrycker. L drömmar kan de betyda att någon inte respekterar dina gränser eller att ditt personliga utrymme invaderas.

Om det är en snok (som är en ormart) som kommit i din väg vill den säga att du har kapaciteten att skydda dig mot något/någon som angriper dig på ett eller annat sätt. Undvik att gå in i kamp eller en konflikt utan ignorera istället den/det som vill  provocera dig.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar