lördag 13 juli 2013

En fjäder framför dina fötter

Kraften av fjädrar sanning, lätthet, uppstigning, andlig visdom

Händer det att fjädrar kommer i din väg? Vart du än går ligger en fjäder framför dina fötter? Många människor som kommer till mig berättar för mig om starka händelser då fåglar och fjädrar är en väsentlig del i historien.

Jag får ofta budskap genom fåglar och deras fjädrar. De är tydliga vägvisare, budbärare och väktare i mitt liv. När jag arbetar med shamansk healing använder jag en svanfjäder för att rensa, öppna och stänga chakran.Denna fjäder var en gåva till mig från andevärlden för mycket längesedan då jag börjad på allvar att gå denna väg.  Den har följt mig och varit min medhjälpare på vägen i över tjugo år nu.

I alla kulturer bär fågelfjädrar kraften av luft, vind och högre visdom. När en fjäder kommer till dig av en anledning kommer de för att visa på att du genomgår en andlig utveckling, en frekvenshöjning. Fjädrar innehåller otroligt mycket visdom och om du tittar nära på en fjäder ser du hur detaljrik den är. Energimässigt skulle man kunna likna en fjäder med en dator när det gäller samlad information. Så när den ligger där i din väg, vill den visa dig att du uppmuntras eller påminns om din livsväg och vad du är här för att göra. Den vill säga dig att du är på en högre andlig väg och ber dig att ha en mer positiv syn på en viss situation. I ditt hjärta vet du vad du ska göra för fjädern viskar tlll dig vilket som är ditt nästa steg att ta.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar