lördag 6 juli 2013

Drömmarnas bok


Drömboken – din magiska anteckningsbok

Så du vill utveckla dina magiska förmågor? Välkommen!

Det första du ska göra är att skaffa dig en ”magisk anteckningsbok”. I den ska du föra anteckningar över ditt magiska arbete. Det här året blir det naturligt att göra anteckningar varje dag eftersom du kommer att utföra lite magiskt arbete varje dag. Skriv även ner andra händelser som är speciella eller drömmar du haft. Dokumentera allt så noggrant som möjligt. Du kommer ha mycket användning för dina anteckningar framåt i tiden och vilja kunna gå tillbaka och läsa. Ibland kanske man inte förstår allt av en upplevelse men senare när kunskaperna ökat kanske man ser händelser på ett nytt och fördjupat sätt. Boken du ska tillverka brukar på fackspråk kallas för Drömbok.

Vi lever i den vakna drömmen, sover i den nattliga drömmen. Vissa är dock sovande i den vakna drömmen. Det betyder att de inte följer sina drömmar och sin vision. De kanske inte längre  är inte medvetna om sina drömmar och visioner. De är inte längre i kontakt med sina känslor utan gör allt slentrianmässigt som de tror förväntas av dem.

Köp en anteckningsbok i en färg du tycker om. Skaffa pärlor, stenar och fjädrar och dekorera din bok på ditt eget personliga vis. Boken är ett uttryck av din ande. En spegling av din själ så lägg tid på att göra den personlig och vacker. Du ska också skaffa en bit rött tyg att svepa om din bok för att skydda den. Tyget får gärna vara rött, som är Livets färg. Vill du så införskaffar du också en vacker penna som passar för ändamålet. Själv så skriver jag med en fjäderpenna och med bläck som har färgen Indian red.


 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar