söndag 21 juli 2013

Din sanna livsuppgift

Vi är alla här av en speciell anledning. Varje människa har sitt särskilda syfte. Sin livsuppgift. Alla spelar vi vår roll och har vår del i att skapa en bättre värld. Jag pratar inte om ditt yrke eller ditt arbete. Jag menar den verkliga anledningen till att du är här. Oavsett hur "liten" roll du än anser att har så är den oerhört viktig.
Universum innehåller oändligt mycket energi. Energi som består av ovillkorlig kärlek och som kan föröka sig hur mycket som helst. En andlig kärleksenergi vars enda syfte är att föröka sig och spridas så mycket som möjligt. När du vet din livsuppgift, ditt syfte och kan rikta den energin och dela med dig av den  till andra så kommer du få oändligt mycket hjälp från universum att lyckas med ditt uppdrag.
Men hur gör man då för att finna ut sin livsuppgift? Ett sätt som du kan pröva lärde jag mig en gång av en vis själ.  

Så här gör man :

Ta fram ett skrivblock och skriv  "Vad är min sanna livsuppgift?" högst upp.
Börja sedan skriva ner de svar som kommer spontant till dig. Skriv inga långa meningar utan enkla fraser som dyker upp i ditt huvud. Skriv rad efter rad ända till du verkligen känner att svaret berör ditt hjärta och du blir så känslomässigt berörd att du vill börja gråta. 
Det tar ungefär 20 minuter att rensa tankarna så avsätt en timma för uppgiften. Du kan bli uttråkad och vilja sluta. Känna uppgiften meningslös och trist. Stå emot den känslan, håll ut och fortsätt så kommer du över det motståndet.

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar