fredag 28 juni 2013

Kraftdjur Svan

Symbol för skönhet, balans, intuition

Svanen representerar en inre skönhet och elegans. I keltisk tradition representerade svanen vår själ, den eviga essensen. Det är ett av de mest uråldriga och kraftfulla kraftdjuren. Svanen är ett söderdjur. Svanar lär oss om självkänsla och att vi alla har en inre skönhet och elegans. När vi börjar inse denna inre skönhet öppnas dörrar till en annan verklighet. En verklighet av nya dimensioner i livet och nya styrkor. Svanen uppmuntrar oss att vara tacksamma över vår skönhet både på det fysiska och det andliga planet. Vi är alla vackra på vårt personliga sätt  både som fysiska varelser och som själar.

Svanen visar på vikten av att  leva i balans och att känna sig hemma på flera plan av verkligheten för att vi ska inse att vi är både fysiska och andliga varelser. Vi är själar som har en mänsklig upplevelse. Svanen hjälper dig också att se andras skönhet.

 Om svanen har kommit in i ditt liv vill den förbereda dig på att du nu trätt in i en tid av förändrad medvetenhet och utveckling av intuitiva förmågor.  Med svanens kraft har du fått förmågan att se in i framtiden och hela dig själv andra människor  Svanar glider fram över vattnet och lämnar knappast en krusning bakom sig. Deras naturliga skönhet påminner oss om att gå i skönhet genom livets stormar och inte arbeta emot dem. Vatten är kopplad med den kvinnliga intuitionen och våra känslor. Genom att studera svanen lär vi oss att visa våra känslor utan att bli fast i dem. Vår intuition hjälper oss att förstå våra känslor och svanen hjälper oss att arbeta oss genom dem.
Svanar går igenom livet med en livskamrat. De är trogna partners. Genom att iakttaga svanen kan vi lära oss att börja respektera vad vi har valt och slutföra saker och ting. Att respektera och ära våra åtaganden är att öka den personliga integriteten. När svanen kommit i ditt liv visar den på en tid av ökad medvetenhet och utveckling av dina intuitiva förmågor. Den ber dig att acceptera den healing och den förändring som kommer in i ditt liv. Lyssna på din inre kunskap och intuition så kommer svanen att stötta dig. Svanens sång kommer att beröra din inre skönhet.
I morgon kommer jag presentera östdjuret Örnen.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar