söndag 30 juni 2013

Kraftdjur Fladdermus

Symbol för pånyttfödelse, magi, transformation

Fladdermusen flyger på natten och använder känseln för att navigera. I Sverige har vi 19 arter och samtliga är fridlysta. I viloställning hänger de flesta fladdermössen i bakbenen med huvudet ner. Fladdermusen är ett kraftdjur som kan vara den som visar på ditt inträde i den shamanska världen. Att på allvar börja vandra den shamanska vägen innebär att man på allvar tagit till sig visdomen om att vårt universum innefattar mycket mer än vad vi tidigare  trodde och att allt är uppbyggt av energi. Det finns ingen död utan bara en förändring av livsform. Fladdermusen är ett västdjur.

Från den dagen man tagit till sig detta helt och fullt ser livet annorlunda ut och eftersom kunskap är något som vi inte kan ta bort finns det ingen väg tillbaka.  Omställningen kan vara något omskakande eftersom denna värld skiljer sig ganska mycket från den värld vi levt tidigare i och som vi blivit fostrade i. Du tvingas att släppa gamla delar av dig själv som du inte längre behöver.  Du byter helt enkelt livsstil. Du kanske kommer i kontakt med och konfronteras med mycket rädslor och man skulle kunna säga att du föds på nytt genom insikterna du får.  Det är en enkel beskrivning på det man kallar ”shamanens död”.  

Fladdermusen ser saker från ett magiskt perspektiv och har stor intuition och känslighet. Den är som allierad en beskyddare och kan hjälpa til att transformera tung energi. Fladdermusen kan hjälpa dig att navigera i andra dimensioner och visa dig vägen framåt. Fladdermus kan vara din vägvisare in i  magins värld.

Människor med fladdermusen som kraftdjur har en stark förmåga att se det som ligger dolt, är intuitiva och mediala. Det är inte så vanligt att man har detta kraftdjur med sig från födseln utandet är oftast ett kraftdjur som kommer in senare i livet som ett hjälpkraftdjur.

Har fladdermusen kommit in i ditt liv kanske den vill visa dig att det är dags att konfrontera gamla rädslor för att komma vidare. Fladdermusen vill upplysa dig om den magiska världen som du faktiskt lever i och den vill ge dig den visdom du behöver för att komma vidare i livet.

Det har kommit in ett nytt önskemål och man vill att jag ska skriva om lodjuret. Så det blir morgondagens kraftdjur. 

2 kommentarer:

  1. Jag ser att du har använt en bild från www.fladdermus.net. Länka dit och ange fotograf: Jens Rydell.
    mvh Johan

    SvaraRadera
  2. Jag ser att du har använt en bild från www.fladdermus.net. Länka dit och ange fotograf: Jens Rydell.
    mvh Johan

    SvaraRadera