söndag 16 juni 2013

Bergens ande

Bergsandar är väldigt kraftfulla väsen och finns över hela Moder Jord. Där bor våra förfäder. Generellt bär berg en maskulin energi men det finns undantag. Energifältet vid berget innefattar allt som finns där. Stenar, växter, djur och människor. Allt har det specifika bergets energi. Bergens energi är som kärleksfulla mor- och farföräldrar. De har en stor kunskap och visdom som de gärna delar med sig av till oss. Kunskap om Universum.
Vissa berg känner vi oss speciellt dragna till och precis som med människor kan du skapa en nära relation till vissa berg. Berg som stödjer dig och som du kan vända dig till med frågor du har. Berg hjälper shamanen att heala sig själv så att den i sin tur kan hjälpa andra att heala sig själva.
När jag arbetar med shamanska behandlingar samarbetar jag ofta med bergsandar.  De hjälper mig att finna orsaken till problemet och hitta den rätta tekniken för att åtgärda det. De ger kraft, kunskap, support och stöd under behandlingen.
Du behöver inte resa till Peru, Nepal eller USA för att kontakta bergen där. Det kan du göra här hemifrån. Distans är inget problem när man arbetar på energiplanet.
Men glöm inte våra svenska kraftfulla berg. Själv föredrar jag att arbeta med de svenska bergen.
Våra svenska berg har funnits i minst 1500 miljoner år. De har varit 10 000 meter höga, som Himalaya men nöts ner  av väder och vind. Rötterna i bergen finns kvar och urkraften naturligtvis. Kinnekulle,Halle och Hunneberg, Billingen med flera har kvar det berg som bildades för 450-500 miljoner år sedan.Anderna, Alperna, Klippiga bergen och Himalaya är unga berg. De har funnits i  25 miljoner år.
Men berg följer livscykeln precis som allt annat i Universum. De bildas, bryts ner till sand och lera. De följer med vatten till havet, bildar ny havsbotten och utgör grunden för nya berg. Nya berg som uppstår genom rörelser i våra kontinentalplattor på vår jord. Som "växer sig" höga och vackra när plattorna kolliderar och som så småningom bryts ner.

 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar