torsdag 30 maj 2013

Låt tusen fjärilar flyga

Min metafor inför framtiden lyder:

Låt tusen fjärilar flyga..

Vi här på Villa Mariposa vill vara med i människors transformation. I förändringsarbetet mot varje enskild individs utveckling mot sin högsta potential.
För några år sedan hade jag en dröm som jag skrev om i min andra blogg. På nytt har den drömmen blivit aktuell.
Jag kanske i korthet ska berätta om den drömmen först så ni vet vad det rörde sig om. Jag drömde att jag skulle träda igenom en portal och någon frågade innan jag fick träda igenom vad jag sysslade med. Jag svarade att jag arbetade med shamansk healing, coaching och personlig utveckling. Jag fick då tillstånd att gå igenom porten men innan jag gjorde det fick jag en gåva. Ett bokmärkesark med fjärilar med människoansikten. Döm sedan om min förvåning när jag hittade en sådan bild på webben. Jag lade ut bilden på min blogg och skrev om min dröm.
Igår kom denna dröm tillbaka till mig och jag gick åter igen in och tittade på denna fantastiska bild.

Visst är det så! Att vi alla på nytt föds, förändras och transformeras under livets gång. Vi BEHÖVER verkligen det och i många fall behöver vi stödja varandra i denna process.
Genom olika typer av eget arbete får vi hjälp att släppa sådant som vi är färdiga med i vårt liv. Det kan vara allt från mönster, beteenden till relationer. Att släppa det vi är klara med ger möjlighet till förändring och på s sätt kan vi låta nya saker får komma in i vårt liv.

Det här kan man arbeta med i coachingsamtal, olika shamanska arbeten och i meditationer.
Ett sätt du själv kan pröva är att gå ut i naturen.
Välj en plats som talar till dig och sätt dig där. Känn att du har kontakt med marken under dig, Moder Jord och känn hur energin från jorden strömmar upp i dina ben och fyller dig med god, välgörande näring. Kontakta Universum och be on hjälp i processen. Föreställ dig för ditt inre hur alla Universum goda energier regnar över dig där du sitter. Ha sedan syftet i dina tankar en kort stund för att sedan släppa det och försök nollställa dig. Ta emot det som kommer. Bilder, känslor, tankar. Ha även uppsikt på omgivningen om det dyker upp något speciellt. Det kan vara förändring i ljus, något djur som dyker upp, vinden som ändrar riktning eller något annat. Gör lite noteringar efteråt om vad som hände och vad du har för tankar runt det. Lycka till!   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar